supermarkt-bezorgservice-ah

Attent spaarzegels

Attent spaarzegels

Je kent ze wel! De Attent spaarzegels. Ook in april 2020 zijn er weer veel spaaracties. Sparen voor o.a. pannen, gratis bestek, gratis naar de bios, dierentuinen, attractieparken of een restaurantbon (dinerbon). Zo nu en dan bestaan er Attent acties voor een boodschappenpakket. Dat is natuurlijk geweldig! Een schitterend cadeau met artikelen als Lindeman’s Bin 55 Shiraz Cabernet, Frisse fruitdrank witte druif-citroen of Houdbare halfvolle melk lactosevrij van merken zoals Penotti en Geska. Soms ter waarde van €52,5.

De Attent spaar acties zijn er ook vaak voor huishoudens met jonge kinderen. Af en toe zitten er bij de boodschappen spaarzegels voor gratis tickets voor pretparken & dierentuinen zoals Avonturion, ‘s-Gravenhage. Meestal krijg je een spaarzegel bij elke 18 euro aan boodschappen. Elke week zijn er actieproducten die een spaarzegel opleveren. Hierbij kun je denken aan 7 Attent spaarzegels bij boodschappen als Half om half gehakt en/of Biologisch Rosé. De Attent acties van april 2020 (week 14) zijn weer geweldig! Thijn (22 jaar) woonachtig in Aalbeke spaart al erg lang Attent spaarzegels. “Handig, een nieuwe bestekset”. en Luna (28) uit Blaricum spaart mee! “Laatst gingen we met de kids gratis naar Artisklas Haarlem, Haarlem. Hartstikke attent, die Attent acties april 2020“.

Zegels sparen Attent voor korting

Wie houdt er niet van gratis producten? Om die reden zijn spaaracties Attent april 2020 aantrekkelijk. Bij aankoop van boodschappen kun je soms een gratis bioscoopkaartje incasseren of zo’n attractiepark kaartje. Ook is het mogelijk te sparen bij Attent voor bestek, plaatjes, pannen, en glazen. Stop bijv. Ciderazijn, Pate of Douche artikelen in jouw mandje. Dikwijls krijg je dan Attent spaarzegels. Dan kom je weer in aanmerking voor een boodschappenpakket met spullen van Your Organic Nature en Healthy People of spaar je bij Attent gratis toegangskaartjes en 2e kaartje gratis voor nieuwe parken. Vaak krijg je koopzegels bij een bestelling vanaf 5 euro of extra. Wanneer je boodschappen koopt als Slurp! Sweet en Stegeman Fijne cervelaat, of een voordeelverpakking. Check nu of er een Attent spaaractie is via de bestekzegels. Of doe mee met de mooie restaurantactie via de restaurant-zegeltjes van de supermarkt. Carlijn uit Steenwijkerwold heeft zo al veel bespaard. Er zijn niet altijd Attent zegeltjes. Hier proberen wij alle lopende acties in kaart te brengen. De volgende maandag in april 2020 speuren we naar werkende acties. Snel en makkelijk bij Attent sparen voor leuke kortingen!

Lees naast informatie over Attent spaarzegels ook verdere Attent details op de pagina’s Attent webshop en Korting Attent.