supermarkt-bezorgservice-ah

Carrefour spaarzegels

Carrefour spaarzegels

Het is vast niet onbekend voor jou! De Carrefour spaarzegels. Ook in september 2020 zijn er weer veel spaaracties. Zo zijn er spaar acties voor pannen, besteksets, kaartjes voor de bioscoop, dierentuinen, attractieparken of een gratis etentje (dinerbon). Soms zijn er ook Carrefour acties voor gratis boodschappen. Dat is natuurlijk geweldig! Een box vol met boodschappen als Zonnatura Biologisch pruimensap, Roomkaas kruiden en natuurlijk Consenza Rozijnenbrood van goede merken zoals Valle Del Sole en Ziegler. Zo heb je een tas vol met producten t.w.v. €32.

De Carrefour spaar acties zijn ook leuk voor kinderen. Af en toe zitten er bij de boodschappen spaarzegels voor gratis kaarten voor pretparken en dierentuinen zoals Avonturion, ‘s-Gravenhage. Vaak ontvang je een spaarzegel bij elke 11,5 euro die je uitgeeft in de supermarkt. Soms zijn er actieproducten. Denk aan 4 Carrefour spaarzegels bij producten als Blokjes belegen goudse kaas 48 voordeel of Ouwehand Braadharing. De Carrefour acties van september 2020 (week 39) zijn weer geweldig! Björn (22 jaar) woonachtig in Rotstergaast spaart al enige tijd ook Carrefour spaarzegels. “Een uitkomst, laatst kreeg ik een complete pannenset”. en ook Loïs (41) uit Vonêche is dol op deze acties. “Kort geleden had ik een kaart vol, en kreeg ik kaarten voor Landgoed Hoenderdaell, Anna Paulowna. Hartstikke attent, die Carrefour acties september 2020“.

Zegels sparen Carrefour voor korting

Elke Nederlander en Belg wil besparen. Daarom zijn spaaracties Carrefour september 2020 slim. Bij specifieke boodschappen kun jij vaak een gratis bioscoopkaartje innen of een attractiepark ticket. Het is soms ook een optie te sparen bij Carrefour voor glazen, pannen, bestek en plaatjes. Plaats bijv. Half om half gehakt, Aperitief of keukenrol boodschappen in je winkelwagen. Je krijg misschien wel Carrefour spaarzegels. Hiermee spaar je voor een boodschappenpakket met spullen van Lanfranchi en Ocean Spray of spaar je bij Carrefour gratis toegangstickets en 2e ticket gratis voor leuke uitjes. Normaal heb je koopzegels bij een bestelling vanaf 15 euro en meer. Af en toe 1+1 gratis bij Terra Viva Prosecco Organic en Monteith’s India pale ale, of bij aanschaf van meerdere boodschappen. Bekijk ook of er een Carrefour spaaractie is met bestekzegels. Of bekijk een restaurantactie met de restaurant-zegeltjes actie van de super. Chayenne uit Wevelgem slaat geen enkele actie over. Het is niet altijd raak: soms zijn er geen Carrefour zegeltjes. Wij doen ons best lopende spaaracties te communiceren. De volgende donderdag in september 2020 speuren we naar werkende acties. Dan kan jij bij Carrefour sparen voor leuke kortingen!

Lees naast informatie over Carrefour spaarzegels ook verdere Carrefour details op de pagina’s Carrefour webshop en Korting Carrefour.