supermarkt-bezorgservice-ah

Champion spaarzegels

Champion spaarzegels

Je kent ze wel! De Champion spaarzegels. Ook in juni 2020 is het mogelijk mee te doen met aantrekkelijke spaaracties. Zo zijn er spaar acties voor pannen, gratis bestek, gratis bioscoop tickes, dierentuinen, attractieparken of een restaurantbon (dinerbon). Zo nu en dan bestaan er Champion acties voor een gratis boodschappenpakket. Dat is natuurlijk geweldig! Een schitterend cadeau met producten als Focaccia kruidenboter, Casillero del Diablo Viognier en/of Greenfields rosbieflapjes van bekende merken als Johma en Jordans. Zo heb je een tas vol met producten t.w.v. €21.

De Champion spaar acties zijn er ook vaak voor huishoudens met jonge kinderen. Soms krijg je bij boodschappen spaarzegels voor gratis tickets voor dierentuinen & pretparken zoals Park Tivoli. Vaak ontvang je een spaarzegel bij iedere 6,5 euro aan boodschappen. Elke week zijn er actieproducten die een spaarzegel opleveren. Bijvoorbeeld 6 Champion spaarzegels bij producten als Zwitserse kaasburger en/of Melkunie Kwarkyoghurt perzik-passievrucht. De Champion acties van juni 2020 (week 23) zijn uitstekend. Romano (23 jaar) uit Othée spaart al erg lang Champion spaarzegels. “Een uitkomst, laatst kreeg ik een complete pannenset”. en ook Nisrine (38) uit Bassevelde houdt van sparen. “Kort geleden had ik een kaart vol, en kreeg ik kaarten voor Artisklas Haarlem, Haarlem. Helemaal geweldig die Champion acties juni 2020“.

Zegels sparen Champion voor korting

Wie houdt er niet van gratis producten? Logischerwijs zijn spaaracties Champion juni 2020 aantrekkelijk. Bij bepaalde boodschappen kun je soms een gratis bioscoopkaartje ontvangen of een attractiepark ticket. Er zijn ook acties waarbij je kunt sparen bij Champion voor plaatjes, bestek, glazen en pannen. Stop bijv. Lichtzoete rosé, Vlekverwijderaars of Softone lampen artikelen in jouw mandje. Je krijg misschien wel Champion spaarzegels. Deze kun je later inwisselen voor boodschappenpakket met boodschappen van Zero Pasta en Fiordifrutta en spaar je bij Champion gratis toegangskaartjes of 2e ticket gratis voor leuke musea. Soms ontvang je koopzegels bij een winkelwagentje van 5 euro of meer. Soms bij aankoop van producten als Graham’s Natura reserve port en Café Marakesh Original, of wanneer je een grote verpakking koopt. Bekijk ook of er een Champion spaaractie geldt voor bestekzegels. Of spaar mee met de restaurantactie via de restaurant-zegeltjes van de supermarkt. Maria uit Passendale spaart elke maand weer mee. Het is niet altijd raak: soms zijn er geen Champion zegeltjes. Op deze website delen we actuele spaaracties. De volgende dinsdag in juni 2020 zoeken wij weer geldige acties. Ook jij kan dan bij Champion sparen voor leuke kortingen!

Lees naast informatie over Champion spaarzegels ook verdere Champion details op de pagina’s Champion webshop en Korting Champion.