supermarkt-bezorgservice-ah

Cora spaarzegels

Cora spaarzegels

Je ziet ze dikwijls voorbij komen! De Cora spaarzegels. Ook in juni 2020 heeft deze super weer een mooie spaaractie. Sparen voor o.a. pannen, gratis bestek, bioscoopkaarten, dierentuinen, attractieparken of een restaurantbon (dinerbon). Niet zelden zijn er speciale Cora acties voor gratis boodschappen. Dat is niet mis. Een box vol met artikelen als BASIC IJsthee citroen, Provamel Amandel drink en/of Mona Kwark halfvol banaan van a-merken als Casa Fiesta en Sanday’s. Gratis boodschappen met een waarde van soms wel €59.

De Cora spaar acties zijn ook interessant voor gezinnen. Niet zelden bestaan er spaarzegels voor gratis tickets voor pretparken & dierentuinen als Animal Farm, Beverwijk. Meestal krijg je een spaarzegel bij elke 5 euro die je uitgeeft in de supermarkt. Soms ontvang je een zegel bij een product. Denk aan 6 Cora spaarzegels bij boodschappen als Berberana Cava brut rosé en/of Herencia Altés L’Estel. De Cora acties van juni 2020 (week 23) mag je niet missen! Salim (49 jaar) uit Odijk spaart al enige tijd ook Cora spaarzegels. “Geweldig, zo’n gratis boodschappenpakket”. en ook Fabienne (55) woonachtig in Lauwerzijl is dol op deze acties. “Kort geleden had ik een kaart vol, en kreeg ik kaarten voor Sea Life Scheveningen, Scheveningen. Hartstikke attent, die Cora acties juni 2020“.

Zegels sparen Cora voor korting

Wie houdt er niet van gratis producten? Veel mensen vinden spaaracties Cora juni 2020 slim. Bij bestelling van boodschappen kun je soms een gratis bioscoopkaartje krijgen of juist een attractiepark dagje. Het is soms ook een optie te sparen bij Cora voor plaatjes, bestek, glazen en pannen. Leg bijv. Smeltkaas, Luchtverfrissers – spuitbussen of Salami boodschappen in je winkelmandje. Je krijg misschien wel Cora spaarzegels. Daarmee spaar je voor een gratis boodschappenpakket met artikelen van Duyvis of Fitshape. Daarnaast spaar je bij Cora gratis toegangstickets en 2e ticket gratis voor spannende uitjes. Soms ontvang je koopzegels bij een bestelling vanaf 20 euro of meer. Soms bij aankoop van producten als Domäne Wachau Gruner Veltliner Federspiel of Rheinlander brood, of een voordeelverpakking. Ga maar na of er een Cora spaaractie geldt voor bestekzegels. Of bekijk een restaurantactie waar jij restaurant-zegeltjes voor kunt verzamelen. Joyce uit Denderbelle slaat geen enkele actie over. Het is niet altijd raak: soms zijn er geen Cora zegeltjes. Wij doen ons best lopende spaaracties te communiceren. De volgende zaterdag in juni 2020 bekijken we de nieuwe acties. Dan kan jij bij Cora sparen voor leuke kortingen!

Lees naast informatie over Cora spaarzegels ook verdere Cora details op de pagina’s Cora webshop en Korting Cora.