supermarkt-bezorgservice-ah

EkoPlaza spaarzegels

EkoPlaza spaarzegels

Spaar jij ze ook? De EkoPlaza spaarzegels. Ook in april 2020 zijn er weer veel spaaracties. Je kunt sparen voor dingen als pannen, besteksets, gratis naar de bios, dierentuinen, attractieparken of een restaurantbon (dinerbon). Niet zelden zijn er speciale EkoPlaza acties voor een boodschappenpakket. Dat is niet mis. Een schitterend cadeau met boodschappen als Castañeda Sangria, Affligem Blond en Brampton Sauvignon Blanc van goede merken zoals Alpro en Farm Dairy. Gratis boodschappen met een waarde van soms wel €28,5.

De EkoPlaza spaar acties zijn ook leuk voor kinderen. Soms krijg je bij boodschappen spaarzegels voor gratis kaarten voor pretparken & dierentuinen als Reptielenhuis De Aarde, Breda. Het werkt simpel: je ontvangt een spaarzegel bij iedere 14 euro die je uitgeeft in de supermarkt. Soms zijn er actieproducten. Denk aan 2 EkoPlaza spaarzegels bij producten als Tropical Aloe vera juice naturel of bij Danone Dan’up aardbei. De EkoPlaza acties van april 2020 (week 14) zijn weer geweldig! Wesley (32 jaar) uit Sint-Maartensdijk spaart al enige tijd ook EkoPlaza spaarzegels. “Een uitkomst, laatst kreeg ik een complete pannenset”. en Tara (40) uit Onze-Lieve-Vrouw-Waver spaart mee! “Kort geleden had ik een kaart vol, en kreeg ik kaarten voor Julianatoren. Helemaal geweldig die EkoPlaza acties april 2020“.

Zegels sparen EkoPlaza voor korting

Iedereen houdt van gratis producten. Daarom zijn spaaracties EkoPlaza april 2020 interessant. Bij bestelling van boodschappen kun jij geregeld een gratis bioscoopkaartje innen of een attractiepark dagje. Er zijn ook acties waarbij je kunt sparen bij EkoPlaza voor pannen, plaatjes, bestek of glazen. Leg bijv. Cake, Overig of Alcoholvrij bier boodschappen in je winkelmandje. Je krijg misschien wel EkoPlaza spaarzegels. Daarmee spaar je voor een gratis boodschappenpakket met spullen van Ekoland of Napoleon. Daarnaast spaar je bij EkoPlaza gratis toegangstickets of 2e ticket gratis voor spannende parken. Soms ontvang je koopzegels bij een bestelling vanaf 15 euro of hoger. Soms bij aankoop van producten als Alain Brumont Torus en La Tulipe de la Garde Sauvignon Blanc, of bij aankoop van 2 artikelen. Controleer direct of er ook een EkoPlaza spaaractie is via de bestekzegels. Of profiteer van een restaurantactie met de restaurant-zegeltjes actie van de super. Elisabeth uit Denderwindeke heeft zo al veel bespaard. Let op: niet elke week zijn er EkoPlaza zegeltjes. Wij doen ons best lopende spaaracties te communiceren. De volgende vrijdag in april 2020 bekijken we de nieuwe acties. Snel en makkelijk bij EkoPlaza sparen voor leuke kortingen!

Lees naast informatie over EkoPlaza spaarzegels ook verdere EkoPlaza details op de pagina’s EkoPlaza webshop en Korting EkoPlaza.