supermarkt-bezorgservice-ah

Hoogvliet spaarzegels

Hoogvliet spaarzegels

Je kent ze wel! De Hoogvliet spaarzegels. Ook in april 2020 is het mogelijk mee te doen met aantrekkelijke spaaracties. Sparen voor o.a. pannen, besteksets, gratis bioscoop tickes, dierentuinen, attractieparken of een restaurantbon (dinerbon). Dikwijls zijn er Hoogvliet acties voor een gratis boodschappenpakket. Daar spaar je toch graag voor? Een schitterend cadeau met boodschappen als Crystallum Peter Max, Boska Kaasrasp Amsterdam en natuurlijk BASIC Hamblokjes van merken zoals Salumeo en Opkikker. Soms ter waarde van €33.

De Hoogvliet spaar acties zijn erg leuk voor families. Af en toe zitten er bij de boodschappen spaarzegels voor gratis tickets voor pretparken & dierentuinen als Mini Mundi. Hoe dit werkt? Vaak krijg je een spaarzegel bij elke 9 euro die je uitgeeft in de supermarkt. Elke week zijn er actieproducten die een spaarzegel opleveren. Denk aan 5 Hoogvliet spaarzegels bij boodschappen als Borrelbox medium en Biologisch Groene olijven met basilicum. De Hoogvliet acties van april 2020 (week 14) zijn zeer interessant! Phyllon (51 jaar) uit Martelange spaart al enige tijd ook Hoogvliet spaarzegels. “Een uitkomst, laatst kreeg ik een complete pannenset”. en Lyana (49) uit Eethen spaart mee! “Laatst gingen we met de kids gratis naar Van Blanckendaell Park, Tuitjenhorn. Helemaal geweldig die Hoogvliet acties april 2020“.

Zegels sparen Hoogvliet voor korting

Wie houdt er niet van gratis producten? Daarom zijn spaaracties Hoogvliet april 2020 aantrekkelijk. Bij bepaalde boodschappen kun jij vaak een gratis bioscoopkaartje krijgen of juist een attractiepark kaartje. Natuurlijk kun je ook sparen bij Hoogvliet voor plaatjes, bestek, glazen en pannen. Plaats bijv. Printercartridges, Varkenshaas of Styling paste spullen in je winkelwagen. Dikwijls krijg je dan Hoogvliet spaarzegels. Hiermee spaar je voor een boodschappenpakket met boodschappen van Jack Klijn en Efepasa en spaar je bij Hoogvliet gratis toegangskaartjes of 2e kaartje gratis voor nieuwe uitjes. Vaak krijg je koopzegels bij een bestelling vanaf 20 euro of extra. Soms bij aankoop van producten als Old Amsterdam Geraspte kaas of Smirnoff Gold cinnamon flavoured liqueur, of wanneer je een grote verpakking koopt. Controleer direct of er ook een Hoogvliet spaaractie is via de bestekzegels. Of spaar mee met de restaurantactie via de restaurant-zegeltjes van de supermarkt. Sophia uit Dentergem doet mee aan elke actie. Let op: niet elke week zijn er Hoogvliet zegeltjes. Hier proberen wij alle lopende acties in kaart te brengen. De volgende zondag in april 2020 speuren we naar werkende acties. Ook jij kan dan bij Hoogvliet sparen voor leuke kortingen!

Lees naast informatie over Hoogvliet spaarzegels ook verdere Hoogvliet details op de pagina’s Hoogvliet webshop en Korting Hoogvliet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *