supermarkt-bezorgservice-ah

Lidl spaarzegels

Lidl spaarzegels

Het is vast niet onbekend voor jou! De Lidl spaarzegels. Ook in september 2020 is het mogelijk mee te doen met aantrekkelijke spaaracties. Je kunt sparen voor dingen als pannen, besteksets, bioscoopkaarten, dierentuinen, attractieparken of een gratis etentje (dinerbon). Niet zelden zijn er speciale Lidl acties voor gratis boodschappen. Dat is natuurlijk geweldig! Een mooi pakket met supermarkt-producten als JC Le Roux Le Domaine White, Alpro Bakken en braden en natuurlijk Fontanafredda Briccotondo Dolcetto van goede merken zoals Page en Heerlijck Banket. Gratis boodschappen met een waarde van soms wel €88,5.

De Lidl spaar acties zijn ook interessant voor gezinnen. Niet zelden bestaan er spaarzegels voor gratis kaarten voor pretparken & dierentuinen zoals Julianatoren. Het werkt simpel: je ontvangt een spaarzegel bij iedere 3,5 euro die je uitgeeft aan boodschappen. Dikwijls zijn er actieproducten waar je een zegel voor krijgt. Denk aan 9 Lidl spaarzegels bij boodschappen zoals Hero Fruitontbijt peer-aardbei of Arla Biologische vanilleyoghurt halfvol. De Lidl acties van september 2020 (week 39) zijn zeer interessant! Jaivy (49 jaar) uit Walem spaart al enige tijd ook Lidl spaarzegels. “Ik spaar graag voor nieuwe glazen”. en ook Rozemarijn (40) uit Epen spaart mee! “Vorig jaar zijn we met de kinderen geweest naar Dinoland Zwolle. Echt top, die Lidl acties september 2020“.

Zegels sparen Lidl voor korting

Wie houdt er niet van gratis producten? Om die reden zijn spaaracties Lidl september 2020 aantrekkelijk. Bij aankoop van boodschappen kun jij geregeld een gratis bioscoopkaartje incasseren of zo’n attractiepark dagje. Natuurlijk kun je ook sparen bij Lidl voor bestek, plaatjes, pannen, en glazen. Leg bijv. Maandverband, Tapas of Vruchtenthee spullen in jouw mandje. Dikwijls krijg je dan Lidl spaarzegels. Deze kun je later inwisselen voor boodschappenpakket met spullen van Kikkoman en Gadeschi of spaar je bij Lidl gratis toegangstickets of 2e ticket gratis voor leuke parken. Vaak krijg je koopzegels als je een bedrag besteed van 15 euro of hoger. Bij speciale actie artikelen zoals Magere varkenslappen of Milner Gerijpt geraspte kaas, of bij aanschaf van meerdere boodschappen. Check nu of er een Lidl spaaractie is via de bestekzegels. Of profiteer van een restaurantactie waar jij restaurant-zegeltjes voor kunt verzamelen. Chanel uit Elim doet mee aan elke actie. Houd er rekening mee: er zijn niet altijd Lidl zegeltjes. Hou daarom deze website goed in de gaten. De volgende vrijdag in september 2020 zoeken wij weer geldige acties. Dan kan jij bij Lidl sparen voor leuke kortingen!

Lees naast informatie over Lidl spaarzegels ook verdere Lidl details op de pagina’s Lidl webshop en Korting Lidl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *