supermarkt-bezorgservice-ah

Magda spaarzegels

Magda spaarzegels

Je ziet ze dikwijls voorbij komen! De Magda spaarzegels. Ook in september 2020 heeft deze super weer een mooie spaaractie. Zo zijn er spaar acties voor pannen, gratis bestek, kaartjes voor de bioscoop, dierentuinen, attractieparken of een restaurantbon (dinerbon). Zo nu en dan bestaan er Magda acties voor gratis boodschappen. Daar spaar je toch graag voor? Een schitterend cadeau met supermarkt-producten als Campina Lentevla mandarijn, Grolsch Puur weizen en/of Maes Radler grapefruit van bekende merken als Raw Bite en Sawa. Dikwijls vertegenwoordigen deze een waarde van €69,5.

De Magda spaar acties zijn ook leuk voor kinderen. Soms krijg je bij boodschappen spaarzegels voor gratis kaarten voor pretparken en dierentuinen als Zoo Parc Overloon, Overloon. Het werkt simpel: je ontvangt een spaarzegel bij iedere 20 euro die je uitgeeft in de supermarkt. Soms zijn er actieproducten. Denk aan 4 Magda spaarzegels bij producten als Campina Halfvolle melk gesteriliseerd of bij Kogelbiefstuk 2 stuks. De Magda acties van september 2020 (week 39) zijn uitstekend. Lucas (50 jaar) woonachtig in Burgwerd spaart sinds een poos ook Magda spaarzegels. “Een uitkomst, laatst kreeg ik een complete pannenset”. en ook Lisette (38) uit Pommeroeul is dol op deze acties. “Kort geleden had ik een kaart vol, en kreeg ik kaarten voor Van Blanckendaell Park, Tuitjenhorn. Echt top, die Magda acties september 2020“.

Zegels sparen Magda voor korting

Elke Nederlander en Belg wil besparen. Om die reden zijn spaaracties Magda september 2020 interessant. Bij bepaalde boodschappen kun je soms een gratis bioscoopkaartje krijgen of juist een attractiepark ticket. Ook is het mogelijk te sparen bij Magda voor glazen, pannen, bestek en plaatjes. Plaats bijv. Tandpasta, Atjar of Kaneel producten in jouw mandje. Niet zelden ontvang je dan Magda spaarzegels. Dan kom je weer in aanmerking voor een boodschappenpakket met artikelen van Croma en Verstegen. Ook spaar je bij Magda gratis toegangstickets en 2e kaartje gratis voor aantrekkelijke musea. Normaal heb je koopzegels als je een bedrag besteed van 10 euro en meer. Wanneer je boodschappen koopt als Feudi Fiano di Avellino Feudi di San Gregorio en Coca-Cola Zero 6-pack, of bij aanschaf van meerdere boodschappen. Bekijk ook of er een Magda spaaractie met speciale bestekzegels. Of profiteer van een restaurantactie waar speciale restaurant-zegeltjes voor nodig zijn. Leanne uit Hérinnes-lez-Pecq spaart elke maand weer mee. Het is niet altijd raak: soms zijn er geen Magda zegeltjes. Hou daarom deze website goed in de gaten. De volgende donderdag in september 2020 bekijken we de nieuwe acties. Snel en makkelijk bij Magda sparen voor leuke kortingen!

Lees naast informatie over Magda spaarzegels ook verdere Magda details op de pagina’s Magda webshop en Korting Magda.