supermarkt-bezorgservice-ah

Makro spaarzegels

Makro spaarzegels

Je ziet ze dikwijls voorbij komen! De Makro spaarzegels. Ook in september 2020 is het mogelijk mee te doen met aantrekkelijke spaaracties. Zo zijn er spaar acties voor pannen, besteksets, bioscoopkaarten, dierentuinen, attractieparken of een restaurantbon (dinerbon). Zo nu en dan bestaan er Makro acties voor een boodschappenpakket. Dat is niet mis. Een box vol met boodschappen als Mona Pudding Spaanse mandarijn, Vegetarische Slager Gehacktbal of Moselland Spätlese van goede merken zoals Kellogg’s en Heerlyckheden. Soms ter waarde van €41.

De Makro spaar acties zijn ook leuk voor kinderen. Niet zelden bestaan er spaarzegels voor gratis tickets voor pretparken en dierentuinen als Van Blanckendaell Park, Tuitjenhorn. Hoe dit werkt? Vaak krijg je een spaarzegel bij elke 8 euro die je uitgeeft in de supermarkt. Elke week zijn er actieproducten die een spaarzegel opleveren. Hierbij kun je denken aan 3 Makro spaarzegels bij boodschappen als Franse huiswijn fris en fruitig wit en/of Grand Marnier Rouge. De Makro acties van september 2020 (week 39) zijn weer geweldig! Nico (25 jaar) uit Pannerden spaart al jaren Makro spaarzegels. “Handig, een nieuwe bestekset”. en ook Aukje (26) woonachtig in Dentergem is dol op deze acties. “Onlangs heb ik nog gespaard voor tickets voor Attractiepark Slagharen. Echt top, die Makro acties september 2020“.

Zegels sparen Makro voor korting

Wie houdt er niet van gratis producten? Om die reden zijn spaaracties Makro september 2020 slim. Bij specifieke boodschappen kun jij vaak een gratis bioscoopkaartje krijgen of juist een attractiepark ticket. Ook is het mogelijk te sparen bij Makro voor plaatjes, bestek, glazen en pannen. Leg bijv. Voetverzorging, Nederlandse mixen of Kazen boodschappen in jouw wagentje. Niet zelden ontvang je dan Makro spaarzegels. Dan kom je weer in aanmerking voor een boodschappenpakket met producten van Zwergenwiese of Fiordifrutta. Daarnaast spaar je bij Makro gratis toegangstickets en 2e ticket gratis voor leuke voorstellingen. Doorgaans verzamel je koopzegels bij een winkelwagentje van 10 euro of meer. Wanneer je boodschappen koopt als De Zaanse Hoeve Magere yoghurt aardbei of Biologisch Duitse biefstuk, of een voordeelverpakking. Bekijk ook of er een Makro spaaractie is via de bestekzegels. Of bekijk een restaurantactie waar speciale restaurant-zegeltjes voor nodig zijn. Alana uit Vliermaalroot doet mee aan elke actie. Er zijn niet altijd Makro zegeltjes. Wij doen ons best lopende spaaracties te communiceren. De volgende maandag in september 2020 zoeken wij weer geldige acties. Dan kan jij bij Makro sparen voor leuke kortingen!

Lees naast informatie over Makro spaarzegels ook verdere Makro details op de pagina’s Makro webshop en Korting Makro.