supermarkt-bezorgservice-ah

MCD spaarzegels

MCD spaarzegels

Spaar jij ze ook? De MCD spaarzegels. Ook in januari 2021 kun je weer deelnemen aan mooie spaaracties. Sparen voor o.a. pannen, besteksets, gratis bioscoop tickes, dierentuinen, attractieparken of een gratis etentje (dinerbon). Soms zijn er ook MCD acties voor gratis boodschappen. Dat is niet mis. Een schitterend cadeau met supermarkt-producten als Kipfilet à la minute kentucky, New Amsterdam Vodka en natuurlijk Innocent Orange juice with bits van goede merken zoals Heilige Koe en Weight Care. Gratis boodschappen met een waarde van soms wel €29,5.

De MCD spaar acties zijn er ook vaak voor huishoudens met jonge kinderen. Niet zelden bestaan er spaarzegels voor gratis kaarten voor dierentuinen en pretparken als Artisklas Haarlem, Haarlem. Meestal krijg je een spaarzegel bij iedere 17,5 euro die je uitgeeft aan boodschappen. Elke week zijn er actieproducten die een spaarzegel opleveren. Hierbij kun je denken aan 5 MCD spaarzegels bij boodschappen zoals L’enclave des Papes Côtes du Rhône en Hendrick’s Distilled Scottish gin. De MCD acties van januari 2021 (week 03) zijn weer geweldig! Boudewijn (42 jaar) woonachtig in Piéton spaart sinds een poos ook MCD spaarzegels. “Ik spaar graag voor nieuwe glazen”. en ook Yasmine (38) uit Noordlaren is een beetje verslaafd. “Vorig jaar zijn we met de kinderen geweest naar Animal Farm, Beverwijk. Helemaal geweldig die MCD acties januari 2021“.

Zegels sparen MCD voor korting

Elke Nederlander en Belg wil besparen. Om die reden zijn spaaracties MCD januari 2021 slim. Bij bepaalde boodschappen kun jij vaak een gratis bioscoopkaartje krijgen of juist een attractiepark kaartje. Natuurlijk kun je ook sparen bij MCD voor pannen, plaatjes, bestek of glazen. Plaats bijv. Italiaanse diepvries maaltijd, Stekkerdoos of Traditioneel maaltijden artikelen in je winkelwagen. Dikwijls krijg je dan MCD spaarzegels. Daarmee spaar je voor een gratis boodschappenpakket met spullen van Glutafin of Healthy People of spaar je bij MCD gratis toegangskaartjes of 2e kaartje gratis voor spannende uitjes. Doorgaans verzamel je koopzegels als je een bedrag besteed van 10 euro of extra. Bij speciale actie artikelen zoals Nederburg Pinot Grigio of BASIC Zuiveldrank perzik, of wanneer je een grote verpakking koopt. Controleer direct of er ook een MCD spaaractie met speciale bestekzegels. Of bekijk een restaurantactie met de restaurant-zegeltjes actie van de super. Elke uit Ham-sur-Sambre doet mee aan elke actie. Houd er rekening mee: er zijn niet altijd MCD zegeltjes. Wij doen ons best lopende spaaracties te communiceren. De volgende zaterdag in januari 2021 werken we de acties weer bij. Dan kan jij bij MCD sparen voor leuke kortingen!

Lees naast informatie over MCD spaarzegels ook verdere MCD details op de pagina’s MCD webshop en Korting MCD.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *