supermarkt-bezorgservice-ah

Nettorama spaarzegels

Nettorama spaarzegels

Spaar jij ze ook? De Nettorama spaarzegels. Ook in april 2020 heeft deze super weer een mooie spaaractie. Je kunt sparen voor dingen als pannen, gratis bestek, bioscoopkaarten, dierentuinen, attractieparken of een gratis etentje (dinerbon). Niet zelden zijn er speciale Nettorama acties voor een boodschappenpakket. Dat is natuurlijk geweldig! Een box vol met supermarkt-producten als Optimel Drinkyoghurt framboos voordeelpak, Etude Cabernet Sauvignon of Perrier Champagne brut van a-merken als Golden en Knorr. Zo heb je een tas vol met producten t.w.v. €46,5.

De Nettorama spaar acties zijn ook leuk voor kinderen. Soms krijg je bij boodschappen spaarzegels voor gratis kaarten voor pretparken & dierentuinen zoals Kabouterland, Exloo. Meestal krijg je een spaarzegel bij iedere 7,5 euro die je uitgeeft in de supermarkt. Soms ontvang je een zegel bij een product. Een voorbeeld is 8 Nettorama spaarzegels bij boodschappen zoals Schweppes Agrum en Huls Boerenmetworst gesneden. De Nettorama acties van april 2020 (week 14) zijn zeer interessant! Semm (44 jaar) uit Heverlee spaart al enige tijd ook Nettorama spaarzegels. “Handig, een nieuwe bestekset”. en ook Merve (40) uit Havelterberg is dol op deze acties. “Onlangs heb ik nog gespaard voor tickets voor [Aquazoo Leerdam]], Leerdam. Ik houd er wel van, die Nettorama acties april 2020“.

Zegels sparen Nettorama voor korting

Wie houdt er niet van gratis producten? Logischerwijs zijn spaaracties Nettorama april 2020 aantrekkelijk. Bij aankoop van boodschappen kun je soms een gratis bioscoopkaartje ontvangen of een attractiepark dagje. Ook is het mogelijk te sparen bij Nettorama voor plaatjes, bestek, glazen en pannen. Leg bijv. Juliennesoep, Half zoete sherry of Basilicum boodschappen in jouw mandje. Je krijg misschien wel Nettorama spaarzegels. Deze kun je later inwisselen voor boodschappenpakket met boodschappen van Sam Mills en Weerribben Zuivel. Ook spaar je bij Nettorama gratis toegangskaartjes en 2e ticket gratis voor aantrekkelijke voorstellingen. Soms ontvang je koopzegels bij besteding van 10 euro of meer. Soms bij aankoop van producten als Biologisch Kipschnitzel of Iglo Scampi’s crispy, of wanneer je een grote verpakking koopt. Ga maar na of er een Nettorama spaaractie is met bestekzegels. Of profiteer van een restaurantactie waar jij restaurant-zegeltjes voor kunt verzamelen. Frédérique uit Bastogne heeft zo al veel bespaard. Er zijn niet altijd Nettorama zegeltjes. Op deze website delen we actuele spaaracties. De volgende vrijdag in april 2020 speuren we naar werkende acties. Ook jij kan dan bij Nettorama sparen voor leuke kortingen!

Lees naast informatie over Nettorama spaarzegels ook verdere Nettorama details op de pagina’s Nettorama webshop en Korting Nettorama.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *