supermarkt-bezorgservice-ah

Plus spaarzegels

Plus spaarzegels

Het is vast niet onbekend voor jou! De Plus spaarzegels. Ook in september 2020 is het mogelijk mee te doen met aantrekkelijke spaaracties. Je kunt sparen voor dingen als pannen, gratis bestek, gratis bioscoop tickes, dierentuinen, attractieparken of een gratis etentje (dinerbon). Dikwijls zijn er Plus acties voor gratis boodschappen. Dat is niet mis. Een mooi pakket met artikelen als ERU Kids smeerkaas, Argal Longaniza de payes en/of La Tulipe Je t’aime Merlot van goede merken zoals Rice-To-Go en Campbell’s. Zo heb je een tas vol met producten t.w.v. €40.

De Plus spaar acties zijn ook leuk voor kinderen. Vaak heb je spaarzegels voor gratis tickets voor dierentuinen en pretparken als Dierenpark Zie-ZOO, Volkel. Vaak ontvang je een spaarzegel bij iedere 10 euro die je uitgeeft in de supermarkt. Elke week zijn er actieproducten die een spaarzegel opleveren. Hierbij kun je denken aan 7 Plus spaarzegels bij artikelen als Spaanse olijven mix en Alpro Op te kloppen. De Plus acties van september 2020 (week 39) zijn zeer interessant! Naoufal (32 jaar) uit Beveren-aan-den-Ijzer spaart sinds een poos ook Plus spaarzegels. “Handig, een nieuwe bestekset”. en ook Davina (51) uit Hattemerbroek spaart mee! “Laatst gingen we met de kids gratis naar Neeltje Jans. Helemaal geweldig die Plus acties september 2020“.

Zegels sparen Plus voor korting

Wie houdt er niet van gratis producten? Veel mensen vinden spaaracties Plus september 2020 slim. Bij bestelling van boodschappen kun jij geregeld een gratis bioscoopkaartje krijgen of juist een attractiepark dagje. Het is soms ook een optie te sparen bij Plus voor glazen, pannen, bestek en plaatjes. Plaats bijv. Spaghetti, Nasi of Ballonnen spullen in je winkelmandje. Dikwijls krijg je dan Plus spaarzegels. Deze kun je later inwisselen voor boodschappenpakket met producten van Enzo en Sun. Daarnaast spaar je bij Plus gratis toegangskaartjes of 2e ticket gratis voor aantrekkelijke uitjes. Vaak krijg je koopzegels bij een bestelling vanaf 10 euro of extra. Bij speciale actie artikelen zoals Greenfields jalapeño burger of Iglo Kabeljauwhaasje, of bij aankoop van 2 artikelen. Check nu of er een Plus spaaractie is met bestekzegels. Of doe mee met de mooie restaurantactie met de restaurant-zegeltjes actie van de super. Denise uit Gors-Opleeuw slaat geen enkele actie over. Er zijn niet altijd Plus zegeltjes. Hou daarom deze website goed in de gaten. De volgende maandag in september 2020 bekijken we de nieuwe acties. Snel en makkelijk bij Plus sparen voor leuke kortingen!

Lees naast informatie over Plus spaarzegels ook verdere Plus details op de pagina’s Plus webshop en Korting Plus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *