supermarkt-bezorgservice-ah

Sligro spaarzegels

Sligro spaarzegels

Je kent ze wel! De Sligro spaarzegels. Ook in april 2020 is het mogelijk mee te doen met aantrekkelijke spaaracties. Zo zijn er spaar acties voor pannen, besteksets, kaartjes voor de bioscoop, dierentuinen, attractieparken of een gratis etentje (dinerbon). Dikwijls zijn er Sligro acties voor een boodschappenpakket. Dat is mooi meegenomen. Een doos vol met producten als Amstel Radler limoen-munt, Huls Boerenmetworst en/of Amstel Radler 0.0% van bekende merken als Ease4life en Gauloises. Gratis boodschappen met een waarde van soms wel €74,5.

De Sligro spaar acties zijn ook leuk voor kinderen. Niet zelden bestaan er spaarzegels voor gratis kaarten voor pretparken & dierentuinen als Wonderwereld, Ter Apel. Hoe dit werkt? Vaak krijg je een spaarzegel bij iedere 10,5 euro aan boodschappen. Soms ontvang je een zegel bij een product. Hierbij kun je denken aan 6 Sligro spaarzegels bij artikelen als Viking witte kaas blokjes in olie of bij Becel Pro.activ mini drinks aardbei. De Sligro acties van april 2020 (week 14) zijn weer geweldig! Gabriël (38 jaar) woonachtig in Torgny spaart al enige tijd ook Sligro spaarzegels. “Geweldig, zo’n gratis boodschappenpakket”. en Lotte (51) woonachtig in Resteigne is dol op deze acties. “Kort geleden had ik een kaart vol, en kreeg ik kaarten voor Familiepark Nienoord. Ik houd er wel van, die Sligro acties april 2020“.

Zegels sparen Sligro voor korting

Elke Nederlander en Belg wil besparen. Om die reden zijn spaaracties Sligro april 2020 handig. Bij bepaalde boodschappen kun jij geregeld een gratis bioscoopkaartje innen of een attractiepark ticket. Natuurlijk kun je ook sparen bij Sligro voor glazen, pannen, bestek en plaatjes. Plaats bijv. Toffees en eclairs, Multivitamine drank of Zemen spullen in jouw mandje. Dikwijls krijg je dan Sligro spaarzegels. Daarmee spaar je voor een gratis boodschappenpakket met spullen van Paturain of Fanta. Daarnaast spaar je bij Sligro gratis toegangstickets of 2e ticket gratis voor aantrekkelijke voorstellingen. Vaak krijg je koopzegels bij besteding van 10 euro of extra. Wanneer je boodschappen koopt als Canard-Duchêne Champagne brut of Kipreepjes gerookt, of wanneer je een grote verpakking koopt. Controleer direct of er ook een Sligro spaaractie is via de bestekzegels. Of profiteer van een restaurantactie waar jij restaurant-zegeltjes voor kunt verzamelen. Liselot uit Denderhoutem doet mee aan elke actie. Houd er rekening mee: er zijn niet altijd Sligro zegeltjes. Wij doen ons best lopende spaaracties te communiceren. De volgende vrijdag in april 2020 zoeken wij weer geldige acties. Ook jij kan dan bij Sligro sparen voor leuke kortingen!

Lees naast informatie over Sligro spaarzegels ook verdere Sligro details op de pagina’s Sligro webshop en Korting Sligro.